29/8/13

Το Domino έφτασε στη Βουλή!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ναλμπάνη για τη “μαϊμού” ραδιοτηλεόραση έφτασε στα έδρανα της Βουλής, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε το ρεπορτάζ σε αντιπαράθεση που είχε με τον Παντελή Καψή, κάνοντας ευθεία αναφορά στο Domino!
Λίγες μέρες μετά το επίμαχο περιοδικό άλλαξε τίτλο...




Στις 10 Ιουλίου στο Domino δημοσιεύεται το τρίτο και τελευταίο μέρος του ρεπορτάζ για το περιοδικό “ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση”, με τίτλο “Μαϊμού” Ραδιοτηλεόραση: να ποιος είναι ο εκδότης!

Μόλις μία μέρα μετά, στις 11 Ιουλίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με το πλήρες ρεπορτάζ στα χέρια της, και χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία σε αντιπαράθεση που είχε με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελή Καψή!

Μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ξεκάθαρα πως τα στοιχεία που κατείχε προέρχονται από την έρευνα του Αλέξανδρου Ναλμπάνη στο Domino, ενώ δήλωσε πως το ρεπορτάζ θα κατατεθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα αποσπάσματα της ομιλίας της που αφορούν τη “μαϊμού” Ραδιοτηλεόραση και το Domino.





Το πιο αξιοσημείωτο όλων είναι ότι το περιοδικό “ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση” έχει ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΤΛΟ και κυκλοφορεί πλέον με νέα αρίθμηση και τίτλο “ο κόσμος στην Τηλεόραση”!

Το ότι το ρεπορτάζ μας έφτασε μέχρι τη Βουλή και κατόπιν το περιοδικό άλλαξε τίτλο μόνο ως σύμπτωση δε φαντάζει.

Διαβάστε στα παρακάτω link το πλήρες ρεπορτάζ:
1. “Μαϊμού” Ραδιοτηλεόραση: όλη η αλήθεια και το παρασκήνιο (21/6/2013)
2. “Μαϊμού” Ραδιοτηλεόραση: νέα στοιχεία στο δεύτερο τεύχος (5/7/2013)
3. “Μαϊμού” Ραδιοτηλεόραση: να ποιος είναι ο εκδότης! (10/7/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου