13/10/17

Ελεύθερη Ώρα: 20+1 "κορυφαία" εξώφυλλα


Του Αλέξανδρου Ναλμπάνη


 Με πολλά χρόνια καθυστέρηση, στις 11/10/2017 η Δικαιοσύνη κινήθηκε κατά της Ελεύθερης Ώρας, για ένα πρωτοσέλιδο προκλητικά χυδαίο και εκπληκτικά απάνθρωπο.

Η εν λόγω εφημερίδα έχει μακρά ιστορία συνομοσιολογίας, ψεύτικων ειδήσεων, τρομολαγνίας, εξύβρισης, προτροπής σε βία, ρατσιστικού λόγου και σχεδόν οποιασδήποτε άλλης παράβασης βάζει ο νους σας.

Περιοριζόμενοι μόνο στο έτος 2017, "θαυμάζουμε" 20+1 διαλεγμένα εξώφυλλα, καταδεικνύοντας το "μεγαλείο" της Ελεύθερης Ώρας.





Τα εξώφυλλα είναι βαλμένα με χρονολογική σειρά, κι όπως θα δείτε η χυδαιότητα της Ελεύθερης Ώρας (ΕΩ) αυξάνεται και εντείνεται όσο περνούν οι μήνες.
Επαναλαμβάνω πως περιοριζόμαστε μόνο στο έτος 2017.
Το τι έχει κυκλοφορήσει τα προηγούμενα 36 χρόνια είναι υλικό για... πολύτομη εγκυκλοπαίδεια.

Πριν προχωρήσετε, καλό θα ήταν να μάθετε (ή να θυμηθείτε) ποιος ήταν ο δημιουργός αυτής της εφημερίδας, ο καταδικασμένος εκβιαστής και χουντικός Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.


Κλικ πάνω στα εξώφυλλα για να τα δείτε σε μεγάλο μέγεθος.



25 Ιανουαρίου 2017


Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν Έλληνες φαντάρους σε... τηλεοπτικό σίριαλ, όπως γράφουν τα μικρά γράμματα δίπλα από τον πηχυαίο τρομολαγνικό τίτλο.
Στοχοποίηση ομοφυλόφιλων πάνω δεξιά, κλασικό μοτίβο "Προφητεία - Πτώχευση - Πόλεμος" αριστερά.
Οι "Ουτσεκάδες" του ένθετου τίτλου είναι προφανώς οι... φαντάροι που φωτογραφήθηκαν βλακωδώς σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό.



1 Φεβρουαρίου 2017


20 Ιουλίου Grexit λοιπόν, σύμφωνα με τον "Ναζιστή" Σόιμπλε αλλά και πτώχευση σύμφωνα με την... προφητεία (τι άλλο;) του γέροντα Βιτάλη. Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά, δεν έχει γίνει (προφανώς) τίποτα.
Πάνω δεξιά δήλωση στήριξης στη γνωστή για τις ακροδεξιές της τάσεις Μονή Εσφιγμένου. Στην προκειμένη περίπτωση η στήριξη αφορά την ποινή που επεβλήθη στους μοναχούς με τις μολότοφ. Φυσικά το σύνθημα "Ορθοδοξία ή Θάνατος", σήμα-κατατεθέν της εν λόγω μονής, δεσπόζει με κεφαλαία γράμματα.
Η "Διαταγή Καμμένου" προφανώς δεν υπήρξε ποτέ, αλλά ως φαίνεται δεν ενόχλησε ιδιαίτερα κανένα στέλεχος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο πόλεμος, πάντως, είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα της ΕΩ, και... κηρύσσεται σε τακτική βάση.


1 Απριλίου 2017


Ένα καντήλι είχε μπει μπροστά στο μάτι του εσταυρωμένου, όπως μας ενημέρωσαν τα Ελληνικά Hoaxes. Η ΕΩ είδε... θαύμα θαυμάτων.
Επίσης, κάπως συνδέεται ο Τράμπ, τα "μέτρα-ταφόπλακα" της Βουλής, το ανεξάρτητο Κουρδιστάν (που δεν ανεξαρτητοποιήθηκε), και ο Άγιος Παΐσιος με το τέλος του Τσίπρα και του Ερντογάν και... κακό χαμό σε Ελλάδα και Τουρκία. Τρομολαγνεία και συνομοσιολογία με το κουτάλι...
Πάνω δεξιά πέφτει "βόμβα" που μόνο γέλιο προκαλεί.



24 Απριλίου 2017



Πάνω δεξιά το ενδιαφέρον αυτή τη φορά, αφού η Λεπέν... νίκησε! "Μα ήρθε δεύτερη" θα μου πείτε... Μικρή σημασία έχει όταν είσαι η ΕΩ, ακροδεξιός δεύτερος = νίκη. (σ.σ. όταν η Λεπέν καταποντίστηκε στον β' γύρο δεν υπήρξε προφανώς καμία αναφορά).
Πάνω αριστερά διαβάζουμε για έναν αγαπημένο της ΕΩ, τον Ρότσιλντ, που μας... ξεβρακώνει σε αγαστή συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Ας δούμε ποιος είναι ο Ρότσιλντ και γιατί τον "μελετάνε" συνεχώς οι συνομοσιολόγοι.
Το κυρίως θέμα με τον Άγιο Γεώργιο είναι υπεράνω σχολιασμού.



15 Μαΐου 2017



Εξώφυλλο που επιλέχθηκε κυρίως για το κάτω μέρος, όπου αναφέρεται επακριβώς η ημερομηνία που... η Αγιά Σοφιά θα γίνει τζαμί. Εννοείται πως δεν έγινε τίποτα.
Το υπόλοιπο εξώφυλλο αξίζει να το κλικάρετε για μεγάλο μέγεθος, κυρίως για να διαβάσετε τις ευφάνταστες μίνι ειδήσεις στα δεξιά.
Το αν η ΕΩ έστειλε όντως ανταποκριτή στην Βενετία να οσμιστεί το σκήνωμα της Αγίας Ελένης (βλ. κόκκινο πλαίσιο) δεν το γνωρίζω, αν κάποιος έχει το εν λόγω φύλλο ας μας ενημερώσει σχετικά στα σχόλια...



31 Μαΐου 2017



Ο Ερντογάν πάσχει από λευχαιμία; Δεν επιβεβαιώνεται από κανένα έγκριτο Μέσο μια τέτοια είδηση, πράγμα που πιθανότατα την καθιστά ψευδή.
Το τι ακριβώς αναφέρεται στο εσωτερικό της εφημερίδας για τους Τσιγγάνους (βλ. πάνω δεξιά) δεν το γνωρίζω, και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε, καθότι οι πιθανότητες "δείχνουν" προπαγάνδα.
Η προφητεία που αναφέρεται στο κάτω μέρος προφανώς δεν μπορεί να διασταυρωθεί ότι ελέχθη όντως το 2011.



9 Ιουνίου 2017


Χαμός από τρομολαγνεία, ανακρίβειες και ψεύδη, με το "διαμαντάκι" να κρύβεται στο "Αρχείο Γιώργου Πάλμου", κάτω αριστερά: η ΕΩ ανασύρει μια δική της "είδηση" από το 2012, την οποία είχε αναδημοσιεύσει τότε το Newsbeast. Η "είδηση" μας λέει ότι κάπου στο κέντρο της Αθήνας λατρεύουν τον δαίμονα... Μπαθομέτ.
Ο δαίμονας ονομάζεται Μπαφομέτ, και όχι Μπαθομέτ. Λάθος τότε, λάθος και τώρα.


 17 Ιουνίου 2017


Οκτώβριος μπήκε, αλλά ο Τσίπρας μια χαρά κρατεί. Λέτε να συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στις επόμενες 19 μέρες; Ακριβώς από κάτω η ΕΩ αυτοαναιρείται και η θητεία του πρωθυπουργού παίρνει αόριστη παράταση, αφού ο Οκτώβριος γίνεται "εντός του 2017". Αποφασίστε όμως παιδιά...
Αριστερά βλέπουμε μια ακόμη ψευδή είδηση περί κηδείας με σταυρό στην Τουρκία, όπως μας ενημερώνουν και πάλι τα Ελληνικά Hoaxes.
Πάνω δεξιά ο Κώστας Πλέυρης, δηλωμένος φασίστας και συχνά φιλοξενούμενος της ΕΩ, μιλά για "ιθαγένεια, υπηκοότητα και γραικύλους". Ωραία πράγματα.



16 Ιουλίου 2017



Από τα κορυφαία σε αισχρότητα εξώφυλλα.
Στη μέση ο 77χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απειλεί (!) τον Ερντογάν με χυδαίες εκφράσεις "σε ρόλο Καραϊσκάκη". Στις 6 Ιουλίου έκανε διακοπές με ιστιοφόρο, 10 μέρες μετά... ευνούχιζε τον Ερντογάν, σύμφωνα με την ΕΩ. Παράνοια...
Πάνω αριστερά βλέπουμε ασύλληπτα ψέματα, για δήθεν θεραπεία του καρκίνου!
Και σε αυτή την περίπτωση, κανένας δεν ενοχλήθηκε, στον τομέα της Δημοσιογραφίας, της Υγείας ή της Δικαιοσύνης, και τα αίσχη της ΕΩ πέρασαν στο ντούκου.



17 Ιουλίου 2017



Έκανε τα μπάνια του και... καρδάμωσε ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, καθώς μια μέρα μετά τις απειλές κατά Ερντογάν συνάντησε τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν (!) στην Αθήνα!
Το γελοιοδέστερο; Ο Μακρόν δεν ήταν καν στην Αθήνα τον Ιούλιο, ήρθε τον Σεπτέμβριο, και φυσικά ούτε τότε συναντήθηκε με τον τέως βασιλιά.
Στο μέσον βλέπουμε πως 23 Σεπτέμβρη αρχίζει η "Νέα Εποχή" του Αντιχρίστου με "φοβερό σύμβάν"... Στην πραγματικότητα, στις 23 Σεπτέμβρη ήταν... απλά Σάββατο, εκτός εάν το φοβερό συμβάν είναι το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 2-0 και ο Αντίχριστος είναι από το Αγρίνιο.
Πάνω δεξιά οι γνωστές ακατάληπτες συνωμοσιολογίες.



21 Ιουλίου 2017



Το Σχέδιο Ζ ήταν ένα σχέδιο της ΕΕ και του ΔΝΤ για μετάβαση της Ελλάδας από το € στη δραχμή, όπως γράφτηκε στους Financial Times. Επίσης, ήταν ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης και επέκτασης του Ναζιστικού Ναυτικού, όπως διαβάζουμε στη Wikipedia.
Η ΕΩ συνωμοσιολογώντας ασύστολα για μια ακόμη φορά, ονόμασε έτσι υποτιθέμενο σχέδιο δολοφονίας του πρωθυπουργού. Κανείς δεν φάνηκε να ανησύχησε με την εν λόγω "είδηση", να είναι άραγε όλοι αφελείς; Ως τώρα δεν τον... σκότωσε κανείς, πάντως.
Το υπόλοιπο εξώφυλλο δεν έχει κάτι ιδιαιτέρως μεμπτό: πάνω δεξιά ακολουθείται η γραμμή της Εκκλησίας για το περίφημο κάστανο, ενώ αριστερά διαφημίζονται κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το C4i, στο γενικότερο πλαίσιο του σκανδάλου Siemens.



26 Ιουλίου 2017



Ρεσιτάλ: εξύβριση και υπονόμευση του πολιτεύματος και υπόνοιες για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία στο κεντρικό θέμα.
Πάνω δεξιά πληροφορίες για... παράπονα του Τραμπ στον ομογενή Ρέινς Πρίμπους, τα οποία προφανώς μόνο η ΕΩ γνωρίζει και αποκαλύπτει. Ελάχιστη σημασία έχει, αλλά ο Πρίμπους απολύθηκε μόλις τρεις μέρες αργότερα...
Η φωτογραφία αριστερά, "συμβολική" κατά την ΕΩ, τραβήχτηκε 12 μέρες νωρίτερα. Ο ναός που φαίνεται στο βάθος ΔΕΝ είναι η Αγία Σοφία, αλλά το τζαμί Ορτάκιοϊ. Η Αγία Σοφία είναι πολύ μεγαλύτερη, διαφορετική στην όψη, και δεν είναι χτισμένη παραλιακά ώστε να είναι δυνατή τέτοια λήψη.



29 Ιουλίου 2017



Καμμένη Βουλή φάτσα-φόρα, με "μασονίες", "σαπίλα" και "κόψτε τους τα χέρια" για την υπόθεση Siemens, καθώς τα 8 και 12 χρόνια κάθειρξης που επιδικάστηκαν στους Μαντέλη και Γεωργίου αντίστοιχα δεν είναι αρκετά για την ΕΩ. Πρέπει και να γίνουμε ISIS!
Στο κάτω μέρος μας βάζουν τσιπάκι από 1η Αυγούστου... ποιου έτους; Γιατί του 2017 πέρασε και είμαστε ακόμη... ατσιπάριστοι.
Ο "λατρευτός" Κώστας Πλεύρης σε νέες αποκαλύψεις πάνω δεξιά.



17 Αυγούστου 2017



Τελικά η λέξη αρ...δια γράφεται κανονικά ή με @; Δεν αποφασίζει η ΕΩ, στις 16 Ιουλίου την έγραφε ολόκληρη (βλ. παραπάνω) ενώ ένα μήνα μετά την "λογοκρίνει".
Εδώ ο χυδαίος τίτλος αναφέρεται στην απουσία του πρωθυπουργού τις ημέρες των πυρκαγιών.
Πάνω δεξιά στήνεται ένα από τα πάμπολλα σκηνικά πολέμου της ΕΩ, που παρασάγγας απέχει από την πραγματικότητα. Το σημαντικότερο γεγονός στρατιωτικού χαρακτήρα στο Καστελόριζο (δεν γράφεται με δύο λ) έκτοτε ήταν αυτό.
Πάνω αριστερά διαβάζουμε για την πώληση των Αστεριών.



 21 Αυγούστου 2017



Χάος πάλι, να μην ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις.
Το ότι η MIT ύψωσε τουρκική σημαία στο Καστελόριζο είναι ψέμα.
Στις μίνι ειδήσεις δεξιά διαβάζουμε ότι η MIT οργανώνει τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον ISIS (η Αντιτρομοκρατική κοιμάται προφανώς), ο "αναλυτής" της ΕΩ Γιώργος Πάλμος ήταν στόχος των Τούρκων (Θεός σχωρέστον, τρανές μπαρούφες), και ότι υπάρχει βρετανικός χάρτης κοιτασμάτων υδρογονάνθρακα στην ελληνική ΑΟΖ, που είναι επίσης ψέμα.
Πάνω δεξιά λοιδορείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με χυδαίες εκφράσεις και υπονοούμενα περί οικονομικών κινήτρων πίσω από την απουσία του από την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2017. Ο Γιώργος Σιγάλας δίνει την καλύτερη απάντηση στην ΕΩ, εκθέτοντας παράλληλα την ΕΟΚ.
Κάτω, η κλασική αόριστη τρομολαγνία: κάποιοι μοναχοί καλούν του Έλληνες να ετοιμαστούν για ...κάτι που θα έρθει ...κάποτε, ενώ μόνο αν διαβάσει κανείς το εσωτερικό της ΕΩ μπορεί να καταλάβει (;) σε τι αναφέρεται ο ένθετος τίτλος περί έκλειψης και συντέλειας.



31 Αυγούστου 2017



Ένα εξώφυλλο για.. ξεχωριστό άρθρο!
Αντισημιτικό, ρατσιστικό, και ψευδές το δημοσίευμα στο κάτω μέρος. Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
Το "δίνουν τα σπίτια μας σε Εβραίους" έχει να κάνει με την ένθετη αναφορά (δεξιά με μικρά γράμματα) ότι "ο πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών και μέλος του ΚΙΣ Αβραάμ Μωυσής είναι επικεφαλής της εταιρίας που θα διαχειριστεί τα κόκκινα δάνεια".
Ο Αβραάμ Μωυσής είναι πρόεδρος της ΙΚΑ και μέλος του ΚΙΣ, αλλά ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα κόκκινα δάνεια. Ο πρόεδρος της εταιρείας PQH για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων ονομάζεται Μίνος Μωυσής, και μάλιστα η είδηση είναι από τον Απρίλιο του 2016!
Ως λαθρομετανάστες αναφέρονται οι πρόσφυγες (έχουν βάλει άλλωστε τη λέξη σε εισαγωγικά στον υπότιτλο, αμφισβητώντας την ιδιότητά τους), και τα σπίτια "μας" είναι τα διαμερίσματα που βρήκε ο ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε συνεργασία με το Δήμο Λάρισας και το Δήμο Καρδίτσας.
Αριστερά βλέπουμε την είδηση περί εισαγγελικής έρευνας στον ΕΟΠΠΕΠ, που είναι αληθινή, αλλά μάλλον αφορά κατασκευασμένη υπόθεση.
Στο κεντρικό θέμα το γνωστό παραλήρημα για προφητείες και πολέμους που ανακυκλώνεται συνεχώς.



1 Σεπτεμβρίου 2017



Κι άλλο "επικό" εξώφυλλο με πολλούς... θησαυρούς.
Το ότι η Χουριέτ έγραψε πως ο Τσίπρας είναι "Τουρκο-Εβραίος" (βλ μίνι αναφορές στα δεξιά) έχει ξαναγίνει εξώφυλλο από την ΕΩ, στις 7 Αυγούστου 2015. Σε εκείνο το εξώφυλλο της ΕΩ περιλαμβάνεται ως ένθετο ένα εξώφυλλο της Χουριέτ, στο οποίο υποτίθεται πως αναφέρεται η συγκεκριμένη "είδηση". Πρόκειται, φυσικά, για ψέμα.
Το δημοσίευμα της Χουριέτ είναι αυτό (όπως θα δείτε και η φωτογραφία είναι ίδια), είναι από τον Ιούλιο του 2015, και μέσες-άκρες αναφέρει πως ένας Τούρκος δημοσιογράφος πλησίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Σύνταγμα, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, κι ο Τσίπρας του είπε "η Δημοκρατία θα νικήσει, σας αγαπάμε αδερφέ". Στα Τούρκικα το "σας αγαπάμε αδερφέ" είναι "sizi seviyoruz kardas", εξού και ο τίτλος. ΚΑΜΙΑ σχέση με λίγα λόγια.

Το ότι "ο Τράμπ είναι έξαλλος" και χαρακτηρίζει τον Τσίπρα "Κιμ Γιονγκ Ουν" είναι προφανώς πληροφορία από τον "Αμερικανό διπλωμάτη" (βλ μίνι αναφορές στα δεξιά), ο οποίος, επίσης προφανώς, είναι φανταστικό πρόσωπο.
Πάνω δεξιά ένας ιερωμένος "παίρνει το όπλο του" και οι "οικουμενιστές και "ομοφυλόφιλοι" θα πρέπει να προσέχουν. Η Δικαιοσύνη δεν θορυβείται...
Κάτω, ξανά-μανά προφητείες και πόλεμοι.



4 Σεπτεμβρίου 2017



Χυδαίος και ομοφοβικός τίτλος για το σόου του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο.
Στο ίδιο πλαίσιο, με μικρά γράμματα, αναφέρεται πως "Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας έκανε παρατηρήσεις σε Ελληνίδες". Η είδηση είναι αληθής κατά το ήμισυ.
 Ισλαμική "αστυνομία" υπήρχε και συνελήφθη, όμως δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για παρατηρήσεις σε Ελληνίδες. Άλλωστε οι εν λόγω φρόντιζαν την τήρηση της "Σαρίας", η οποία αφορά αποκλειστικά ομοθρήσκούς τους.
Κάτω, ένας "κορυφαίος διεθνής αναλυτής" δεν είναι και τόσο κορυφαίος, αφού προέβλεψε πόλεμο ως τις 12 Σεπτεμβρίου που δεν έγινε.
Πάνω δεξιά νοσταλγείται η Άννα Μαρία, σύζυγος του... ευνουχιστή του Ερντογάν.



16 Σεπτεμβρίου 2017



Προφανής χυδαιότητα που δεν χρίζει σχολιασμού.
Πάνω δεξιά, προφητεία (τι άλλο;) σχετική με την αγορά πυραύλων από την Τουρκία.



28 Σεπτεμβρίου 2017



Πρώτη προειδοποιητική βολή.
Ο Πάνος Καμμένος ως ευτραφής κυρία σε προκλητική πόζα. Το φωτομοντάζ μάλλον δεν θεωρήθηκε προσβλητικό, αφού ο κ. Καμμένος δεν κινήθηκε νομικά. Για την ιστορία, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έλειπε στη Βραζιλία όταν έγινε τελικά η ψηφοφορία, και ψήφισε εξ' αποστάσεως "Όχι" στην αλλαγή φύλου στα 15 έτη, και "Παρών" στα υπόλοιπα.
Πάνω δεξιά "έρχεται" ο Ρότσιλντ πάλι...
Πάνω αριστερά το... πολυαγαπημένο μοτίβο "προφητείες - πόλεμοι" αποκτά αναπάντεχη διάσταση, αφού γίνεται λόγος για "Πόλεμο των Προφητειών"!
Το καινούργιο "Πόλεμος των Άστρων" που βγαίνει τα Χριστούγεννα σίγουρα εμπεριέχει λιγότερη φαντασία...



29 Σεπτεμβρίου 2017



Δεύτερη (όχι και τόσο) προειδοποιητική βολή.
Ομοφοβικό παραλήρημα για τραβεστί στο Άγιο Όρος, καθώς ένα φλέγον (!) ζήτημα που ανακύπτει είναι η καταπάτηση του άβατου, προφανώς από... πρώην γυναίκες! Τραγελαφικό; Η Εκκλησία "τα λέει" καλύτερα!
Αριστερά, το ζήτημα της νομιμοποίησης της ιατρικής κάνναβης είναι "σατανικό σχέδιο" και καθιστά "χασικλή" τον πρωθυπουργό, που αναπαρίσταται ως τέτοιος (το σώμα ανήκει στον Bob Marley).
Πάνω αριστερά ο Κώστας Πλεύρης ασχολείται με τη Χούντα και ο φασισμός χτυπάει κόκκινο.
Πάνω δεξιά έχουμε δήλωση-είδηση που μόνο η ΕΩ είναι ικανή να φιλοξενεί.



Bonus
11 Οκτωβρίου 2017



Η κορύφωση του αίσχους.
Επιτέλους (πόσα "επιτέλους" να πούμε;) ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε την εφημερίδα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε κι ο δικηγόρος Άγης Τάτσης.
"Και τι έγινε;" θα μου πείτε. Προς το παρόν, τίποτα ιδιαίτερο.
Η εφημερίδα βγήκε κανονικά την επόμενη μέρα (εδώ το εξώφυλλο) με αναφορές σε "πισωγλέντιδες", "ανώμαλους", και "πόρνο λαό". Μια απ' τα ίδια.
Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν, ΑΝ υπάρξουν.


Ως τότε, σας αφήνω με το καλύτερο, ίσως, ελληνικό LGBTQ τραγούδι. Οι στίχοι είναι του Μανώλη Ρασούλη, κι αφορούν έναν τραβεστί φίλο του. Μουσική του Νίκου Ξυδάκη, ενώ ερμηνεύει ο Νίκος Παπάζογλου.



Όλα τα εξώφυλλα προέρχονται από το frontpages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου